Melyek a 3D fürdőszoba tervezés előnyei egy fürdőszoba felújítás esetén? Milyen karakterű csempe választás esetén ajánlatos az ilyen jellegű szolgáltatásokat igénybe venni? Milyen kérdéseket szoktak feltenni a vásárlók a 3D tervezési technológiával kapcsolatban? Mostani írásunkban erre osztunk meg néhány szakmai gondolatot.

Mi a 3D fürdőszoba tervezés?

A 3D fürdőszoba tervezés egy olyan szolgáltatás, amely segít az érdeklődők számára megjeleníteni az általuk kiválasztott csempéket és szanitereket egy adott térben. A látványterv során bemutatásra kerül a végső eredmény, amelyben láthatóvá válik a színhatás mellet a teljes elrendezés is.

Hol érdemes alkalmazni a 3D tervezést?

Számtalan lehetőség közül választhatunk. Mi a gyakorlatban azt tapasztaljuk, hogy a fürdőszoba és a konyha megtervezése során veszik legtöbbször igénybe. Azonban találkoztunk már olyan érdeklődővel, aki a kültéri burkolatok (terasz, külső medence, balcon stb.) vásárlásánál vette igénybe ezt a szolgáltatást.

Milyen előnyei vannak a 3D tervezésnek?

 
  • Pénzt, időt takarít meg nekünk és csökkenti a felújítással járó feszültséget.

  • Egyszerre láthatjuk a kiválasztott csempéket, járólapokat, fugát és szanitereket is.

  • Láthatjuk a kiválasztott csempék és járólapok komplex színhatását.

  • Mindig a megadott méretek alapján történik a tervezés.

  • Nem kell attól tartani, hogy a burkolás után olyan érzésünk támad, hogy mégis más csempe családot kellett volna választan.

Milyen csempéknél érdemes alkalmazni a 3D tervező programot?

Igazán bármelyik járólap és csempe gyártó céget (pl: Cersanit, Tubadzin, Opoczno stb.) meg lehetne nevezni, hiszen nem a márka a lényeg, hanem az alkalmazott 3D modellezést elvégző szoftver.

Milyen adatok szükségesek a 3D tervezés megvalósításához? 

 

  • Az egyik legfontosabb eleme, az adott helyiség tervrajza, hiszen ebben vannak benne a tervezéshez szükséges méretek (belmagasság, szélesség, ajtók és ablakok mérete és elhelyezkedése stb.)

  • A kiválasztott csempe család és a hozzá tartozó járólap és választott fuga.

  • Ha van már kiválasztott szaniter (pl: csaptelep, mosdó, wc) vagy fürdőkád, akkor azoknak az adatai, típusa. Ha nincs, akkor mi a Cersanit Csempe szaküzletben szívesen ajánlunk olyan jellegű terméket, amely illeszkedik az elképzelésekhez.

Milyen véleményekkel illeték a vásárlók a Cersanit 3D tervezést? 

 
  • Nem tudtunk választani a két Cersanit csempe család közül. A 3D tervezés során láthatóvá vált a különbség, így képesek voltunk jó döntést hozni.

  • A csempét és járólapot kiválasztottuk, de a fuga színével bajban voltunk. A 3D tervezéssel tökéletes lett az összkép a valós burkolás során.

  • Lefixáltuk a burkolóval a burkolás kezdetét, de ekkor még nem volt meg a kiválasztott csempe. A 3D tervezési technológia segítségével lerövidült a választási idő, így a burkolás kezdetére már nálunk volt a kiválasztott csempe.

Hogyan érdemes megrendelni a 3D fürdőszoba tervezést Cersanit csempéből?

Ennek két lehetősége van a jelenleg:

 

1. Az elérhetőségünkön keresztül fel kellene venni velünk a kapcsolatot, hogy meg tudjuk beszélni a részleteket.

2. Érdemes befáradni hozzánk Budapesten a 10. kerületben található Cersanit csempéket és járólapokat felvonultató bemutatótermünkbe, ahol bővebb felvilágosítást tudunk nyújtani a szolgáltatásról.

Ha Ön úgy gondolja, hogy szeretné megkímélni magát a felesleges találgatásoktól a kiválasztott csempe család esetében, akkor a 3D technológián alapuló fürdőszoba tervezés megkönnyíti a végső döntését. A Cersanit csempe bemutatóteremben készséggel állunk rendelkezésére, ha a csempékkel, járólapokkal vagy a 3D tervezéssel kapcsolatos kérdése van. Várjuk sok szeretettel!