Cersanit szaniterek

Az elmúlt évek során a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően számtalan új termékkategóriával bővítette portfólióját a Cersanit gyár. A palettába a burkolatok (csempék, járólapok) mellett olyan Cersanit szaniterek kerültek beemelésre, mint az okos wc-k, különböző csaptelepek szabadon álló kádakhoz és mosdókhoz, fürdőszoba bútorok, zuhanytálcák, zuhanykabinok és mosdókagylók. Mostani írásunkban ezekről ejtünk néhány szót.


3D fürdőszoba tervezés Cersanit csempéből

Melyek a 3D fürdőszoba tervezés előnyei egy fürdőszoba felújítás esetén? Milyen karakterű csempe választás esetén ajánlatos az ilyen jellegű szolgáltatásokat igénybe venni? Milyen kérdéseket szoktak feltenni a vásárlók a 3D tervezési technológiával kapcsolatban? Mostani írásunkban erre osztunk meg néhány szakmai gondolatot.


Cersanit csempe, padlólap, burkolat: kérdések és válaszok

Üzletünkbe és online felületeinken, napi szinten tesznek fel kérdéseket az érdeklődők. Számos kérdés többektől is elhangzik. Ezeket most összegyűjtöttük és írásunkban megválaszoljuk. Reméljük, hogy ezzel a bejegyzéssel segítséget tudunk nyújtani azok számára, akik Cersanit csempét vagy járólapot szeretnének otthonukba.


Vélemények a Cersanit csempékről, járólapokról

A Cersanit gyártó által készített termékek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a magyarországi vásárlók körében. A jászberényi út 29. szám alatt található fürdőszoba felszereléseket (csempe, járólap, kád, zuhany és egyéb eszközök) értékesítő szakboltunkban is megfigyelhető ez a jelenség. Milyen jellegű termékek iránt érdeklődnek a vásárlók és milyen véleményt formálnak a termékekről? Írásunkban most erre adunk választ.