Üzletünkbe és online felületeinken, napi szinten tesznek fel kérdéseket az érdeklődők. Számos kérdés többektől is elhangzik. Ezeket most összegyűjtöttük és írásunkban megválaszoljuk. Reméljük, hogy ezzel a bejegyzéssel segítséget tudunk nyújtani azok számára, akik Cersanit csempét vagy járólapot szeretnének otthonukba.



Milyen kategóriába sorolható a Cersanit burkolat?

A Cersanit burkolatok (csempéktől a járólapig) igazán magas minőséget képviselnek. Az elmúlt évek fejlesztéseinek és design váltásának köszönhetően igazán közkedveltté váltak a magyar családok körében. Üzletünkbe napi rendszerességgel keresik a Cersanit burkolat családokat.

Milyen termékek találhatók a Cersanit termékpalettájában?

Az elmúlt évek során a Cersanit által tervezett és gyártott csempe és járólap családok széles palettája került a fogyasztók látószögébe. A termékkínálatban a klasszikus falicsempe és járólap mellett, megjelentek a különleges fürdőszobai és konyhai csempék, hexagon csempék, mozaik csempék és az egyedi dekorcsíkok is.

Milyen területre használható a Cersanit csempe?

A Cersanit által gyártott burkolatok a lakás bármelyik helyiségébe elhelyezhetők. A legtöbben a konyhába és a fürdőszobába választják a gyártó termékeit, de vannak akinek a hálószobáját, dolgozószobáját, nappaliját, lépcsőfeljáróját burkolták ennek a gyártónak a termékeivel.


Kizárólag beltérre használhatók a Cersanit csempék, járólapok?

A Cersanit a termékpaletta fejlesztése során figyelt arra, hogy minden vevői igényt teljes mértékben kielégítsen. Ennek köszönhetően termékei között megtalálhatók a burkolatok kültérre és beltérre egyaránt.

 

Közkedvelt Cersanit burkolat családok kültérre

  • Cersanit Febe

  • Cersanit Orion

  • Cersanit Galt

  • Cersanit Rustic Wood 2.0


Közkedvelt Cersanit burkolat családok beltérre


Milyen véleményekkel illetik a vásárlók a Cersanit burkolatokat?

A vásárlói vélemények igazán széles intervallumban mozognak. A legtöbbször a jó ár érték arány mellett a széles választékot, kiváló minőséget és a dekoratív megjelenést emelik ki. Volt olyan partnerünk, aki a családi házának minden szegletét Cersanit csempével és járólappal burkoltatta le. Az ő véleménye minket is meglepett: „ A Cersanit burkolat számomra a stílust ötvözi az egyedi megjelenéssel, amihez egy igazán jó minőség párosul. Jó olyan házban felébredni, ami színeivel, eleganciájával, napi szinten jó kedvre derít. ”


Mire érdemes figyelni a Cersanit burkolatok megvételekor?

Üzletünkben sok esetben tapasztaljuk, hogy az emberek feszültek a burkolat választása során. Felmerülnek olyan gondolatok, mint például: milyen lesz a fürdőszobában ez a csempe, mikor felteszik? A hexagon csempe nem lesz túl trendi a lakásban? Mennyi burkolatra lenne szükségünk pontosan?. Még sorolhatnánk a kérdéseket, amelyek felmerülnek a vásárlókban. A mi gyakorlati tanácsunk az, hogy mindig mérjünk és a kapott adatok alapján terveztessük meg a helyiséget, amit burkolni szeretnénk. Erre számos 3D program rendelkezésre áll. Ha ezzel végeztünk, akkor rendeljük meg a szükséges mennyiséget. Itt érdemes arra figyelni, hogy soha ne pontra rendeljünk burkolatot, mert a vágások és esetleges törések miatt elfogyhat és így nehéz lesz befejezni a burkolást. A gyakorlatban azt látjuk, hogy plusz egy karton elegendő szokott lenni a burkolónak és így mindenki nyugodt marad a munkálatok során. Még egy utolsó gondolat a burkolat vásárláshoz. A fuga kiválasztására is helyezzünk kellő figyelmet. Sajnos egy rosszul megválasztott színű fuga a teljes összképet képes elrontani. Ha nem vagyunk biztosak benne, hogy mi illik a kiválasztott csempéhez, kérjünk segítséget egy szakavatott eladótól.

 


Összegzés

 

A Cersanit csempék, padlólapok egyre több magyar ember lakásában megtalálhatók. A termékpaletta segítségével akár a teljes ház külső és belső tereit is képesek vagyunk leburkolni. A vásárlói vélemények alapján a Cersanit csempék és járólapok igazán jó ár érték arányt képviselnek és a minőségük hosszú távon érezhető. Ha Ön cersanit burkolat vásárlásán gondolkodik és kérdése lenne, tegye fel nekünk elérhetőségeinken keresztül vagy személyesen a jászberényi út 29 szám alatt található csempe üzletünkben.