Az elmúlt évek során a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően számtalan új termékkategóriával bővítette portfólióját a Cersanit gyár. A palettába a burkolatok (csempék, járólapok) mellett olyan Cersanit szaniterek kerültek beemelésre, mint az okos wc-k, különböző csaptelepek szabadon álló kádakhoz és mosdókhoz, fürdőszoba bútorok, zuhanytálcák, zuhanykabinok és mosdókagylók. Mostani írásunkban ezekről ejtünk néhány szót.

Cersanit zuhanykabin, zuhanytálca

A Cersanit nagy hangsúlyt fektet a zuhanykabinok új nemzedékének kifejlesztésére. A klasszikus formavilágot újragondolták és a téglalap alapú rendszerek mellé ívelt zuhanykabinok is beemelésre kerültek. Anyaghasználatukra jellemző a kivaló minőség és a tapintás nagyszerű élménye. Megjelenésüket úgy lehetne jellemezni, hogy fejedelmi pompát biztosítanak a fürdőszobába. Íme, a zuhanykabinok közül néhány termék, amelyek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a vásárlók körében: Larga, Mille, Crea, Moduo.

Cersanit WC

A Cersanit számtalan újdonságot vezetett be a WC-k területén. A klasszikus típusok mellett bevezette a piacra az okos WC-t is. A TECH LINE OPTI és BASE szettek segítségével nagyszerűen elrejthető a szemek elől a nemkívánatos szerkezeti elemek. A falba rejtett gombok segítségével egy letisztult formavilággal megalkotott wc rendszert kapunk. A Cersanit által gyártott okos wc- k számtalan olyan kényelmi funkciót is tartalmaznak, amelyek évekkel ezelőtt még elképzelhetetlen volt az emberek számára.

Cersanit csaptelepek mosdókhoz, kádakhoz

A Cersanit számtalan csaptelep típust gyárt mosdókhoz, egyenes / aszimmetrikus / szabadon álló kádakhoz egyaránt. A csaptelepek formavilága és exkluzív megjelenése bármelyik fürdőszobába, konyhába megállja a helyét. A minőségi anyaghasználat és egyedi technikai újítások egy új szintre emelik ezeket a csaptelepeket. A termosztatikus változat víztakarékos és tartósan biztosítja az ideális hőfokot, így a gyermekeknél sem kell attól tartani, hogy a forró víz megégeti a bőrüket. A Cersanit EcoFriendly csaptelepei környezetbarát stílusban készülnek és 40 – 60%-os vízmegtakarítást képesek eredményezni.

Cersanit mosdókagylók

A Cersanit úgy gondolta, hogy szakít a klasszikus mosdókagyló palettával. Helyette újra gondolta a vizuális megjelenést. Ennek köszönhetően került be a kínálatba a kör és ovális alakú, cseppformájú és az egyedi megjelenésű téglalap alakú mosdókagyló. A csodálatos íves formák király pompával ruházzák fel ezeket a nagyszerű termékeket. Minőségi anyaghasználatuk biztosítja a tartós, hosszú távú használhatóságot.

Cersanit fürdőkádak

A Cersanit fürdőkádak egyre nagyobb figyelmet kapnak a magyar lakosság részéről. A termékpalettájukban a klasszikus egyenes kádtól kezdve az aszimmetrikus kádakon át a szabadon álló kádig minden megtalálható. Formavilágukat tekintve az élvonalba tartoznak a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően. A Cersanit kiegészítők (pl: klasszikus és álló csaptelepek, kádparavánok, elő és oldallapok stb.) segítségével képesek megvalósítani az elképzelt álmokat és bármelyik fürdőszoba ékességévé tudnak válni. A legújabb fürdőkádak (Crea, Zen) egyre nagyobb népszerűségnek örvendnek Európában és az idei évtől már a magyar lakosság számára is elérhetővé váltak.

Cersanit fürdőszoba bútorok

A Cersanit gyár már régóta nagy hangsúlyt fektet a fürdőszoba bútorok fejlesztésére. A formatervezés során folyamatosan arra törekszenek, hogy praktikus és egyben stílusos bútorral örvendeztessék meg a vásárlókat. Az egyedi forma és színvilág mellett a széles termékpalettának köszönheti népszerűségét a Cersanit fürdőszoba bútor. Magyarországon az utolsó években kifejezetten nagy érdeklődés mutatkozik a járólapok és csempék mellett a fürdőszobai bútorok iránt is.

Cersanit szaniterek jövője

A Cersanit gyár folyamatosan bővíti termékpalettáját Magyarországon. A csempék és járólapok mellett a fürdőkádak, csaptelepek, zuhanyzók, WC-k, bidék, fürdőszobai bútorok is elérhetők a kereskedők termékkínálatában. Ha ön Cersanit termékek segítségével szeretné újragondolni fürdőszobáját, konyháját vagy otthonának egyéb helyiségét, látogasson el üzletünkbe a jászberényi útra. Szakképzett munkatársaink készséggel állnak a rendelkezésükre, hogy az álmok valósággá váljanak.